Staňte se členem Hypotex - Experts

06.05.2014 11:30


Co je projekt "Hypotex-Experts"?

Cílem projektu "Hypotex-Experts" je předávat široké  veřejnosti informace a poznatky o tom, jak fungují hypotéky. Věříme, že se nám podaří zvýšit povědomí o možnostech využití hypoték, odstranit strach a nedůvěru u široké veřejnosti a umožnit tak klientům, aby dokázali maximalizovat přínosy hypotéky pro sebe. Důležitou součástí je i spolupráce s neziskovými organizacemi, které chceme svou činností podporovat.

Příklad?

Dnes je většina lidí přesvědčená, že hypotéka je dobrá pouze na zafinancování bydlení. My bychom rádi lidem ukázali, že hypotéka je užitečná i k financování dalších věcí. Například není pro klienta výhodné kupovat auto na úvěr, protože hypotéka mu stejné prostředky může poskytnout za mnohem výhodnějších podmínek.

Pokud si například půjčím standardním úvěrem na auto 400 000,- Kč, pak budu splácet cca 10 000,- měsíčně a platím úroky ve výši kolem 15% p.a. . Pokud ale k hypotéce ve výši 2 miliony využiji neúčelovou část úvěru, mohu získat dodatečných 400 000,- Kč s úrokem kolem 3% p.a. a díky splatnosti až 30 let se splátka těchto 400 000,- Kč bude poybovat někde kolem 2 000,- Kč měsíčně.

Když vezmeme v úvahu, že splátka hypotéky na 2 miliny činí cca 10 000,- Kč měcíčně, tak při první variantě (úvěr + hypotéky) klient splácí 20 000,- Kč měsíčně, při druhé pouze 12 000,- Kč.

To je jen jeden z mnoha příkladů, který ukazuje, jak obrovský potenciál se skrývá v hypotékách do budoucna. Proto projekt Hypotex-Experts.


Jak to funguje?

Velmi jednoduše. Zaregistrujete se pomocí tohoto formuláře a my Vám budeme postupně zpřístupňovat sofistikované know-how, které si sami vytváříme. Vy ho pak můžete využít ve svůj prospěch nebo poradit svému okolí. Nic neplatíte, k ničemu se nezavazujete, kdykoliv můžete svou registraci zrušit.

Registrace

Vyplňte registrační formulář (najdete níže na této stránce) a my Vás zaregistrujeme. 

 

Zpět

Registrace do programu "Hypotex-Experts"

Vyhledávání

© 2014 hermanek agentura s.r.o. Všechna práva vyhrazena.